Susanna Paloheimo

Työurallani olen saanut palvella johtajia ja yrityksiä laidasta laitaan, niin yrittäjänä kuin palkkatyössä suuryrityksen johtoryhmän jäsenenä ja useiden pk-yritysten hallitusjäsenenä.

Asiakkaan parempi ymmärtäminen ja asiakaskokemusten kehittäminen ovat mukana kaikessa, mitä teen. Vastuullinen liiketoiminta ja parempi vuorovaikutus ihmisten kesken ovat kokemukseni mukaan parhaat keinot kestävään ja kehittyvään yritystoimintaan.

Tärkeimmät kokemukseni yrityksen kehittämisestä ja kasvattamisesta olen kerännyt työllistävänä yrittäjänä: tiedän, miltä yrittäjän maailma näyttää ja tuntuu.

Tärkeimmät kokemukseni muutoksen johtamisesta ja strategian luomisesta, viestimisestä ja toimeenpanosta olen kerännyt työskennellessäni Fredman Groupin ja Attendo Suomen johtoryhmien jäsenenä.

Työskentely niin suomalaisten kuin kansainvälisten yritysten johdon kumppanina ovat tarjonneet ainutlaatuisen yhdistelmän näkemystä ja konkreettisia taitoja niin viestinnän kaikista eri osa-alueista, liiketoiminnan kehittämisestä, asiakas- ja henkilöstökokemuksesta kuin vastuullisuudestakin.

Haluatko kuulla ajatuksiani siitä, miten saat kasvuun vauhtia paremmilla johtamispalveluilla? Kerroin niistä Panostajan Johdon Areenassa
Ehkä haluat katsoa miten esiinnyn? Löydät puheeni Senaatti-Areenassa syksyllä 2018 täältä.
Kenties haluat lukea, miten sanoitin Attendo Suomen vastuullisuustyön tai uuden strategian mukaisen sloganin? Tai juonsin Kohtaamisia Attendolla -podcastia?

Suosituksia työskentelystä kanssani tai puheistani voit halutessasi lukea alta.
”Susanna Paloheimo on aivan upea luennoitsija, tunteisiin vetoava. Sai ajatukset liikkeelle!”
”Susanna Paloheimo oli aivan huippu!!!”
”Paloheimo tosi innostava ja hyvä luento.”
”Susanna Paloheimo oli paras! Todella mukaansa tempaava ja monipuolinen esiintyjä, jotka oli miellyttävä kuunnella.”

”Fujitsu Finland Oy:n Service Deskissä käynnistettiin huhtikuussa tulevaisuuden nousevien kykyjen sisäinen koulutus Service Desk Nordic Talent 2.0 -ohjelma. Ohjelman toisena osiona oli asiakaskokemus, jonka puhujaksi valittiin Susanna Paloheimo. Susanna veti 1,5-tuntisen englanninkielisen esityksen innostavalla ja osallistavalla otteella webinaarissa, jossa osallistujat saivat lähettää kysymyksiä ja kommentteja esityksen aikana. Palaute osallistujilta oli pelkästään myönteistä, he pitivät esitystä ajankohtaisena ja inspiroivana. Osallistujat kertoivat oivaltaneensa asiakaskokemuksesta uusia asioita, mikä näkyi myös heidän palauttamissaan kotitehtävissä. Tilaajan näkökannalta tilaisuus oli oikein onnistunut. Susanna selkeästi tiesi mistä puhui ja hänen lukuisat esimerkkinsä valaisivat asiaa tarinan voimin. Susanna on sujuva ja miellyttävä esiintyjä, jota on helppo ja mukava kuunnella. Suosittelemme lämpimästi Susannaa puhujaksi silloin kun haluatte innostusta ja osaamista asiakaskokemuksen äärellä!”

”Susanna Paloheimo on toiminut avainhenkilönä Fredman Group Oy:n muutoshankkeissa ja rakentanut henkilökohtaisilla kyvyillä sekä tietotaidoilla merkittävää lisäarvoa yhtiölle. Susanna Paloheimon viestinnälliset taidot ovat auttaneet haastavien projektien toteuttamisessa sekä luoneet aihiot uuden liiketoimintamallin toteuttamiseen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *