Susanna

Susanna Paloheimo on muutosjohtamisen ja asiakaskokemusten parantamisen ammattilainen. Hänellä on kokemuksen mukanaan tuoma taito nähdä se kuuluisa iso kuva, jonka hän sanoittaa vetoaviksi tarinoiksi ja muokkaa tavoitteellisiksi osaprojekteiksi.

Susannan vahvuuksia ovat näkemyksellisyys, innostaminen ja rohkeus. Hän hyödyntää työssään viestintää monin eri tavoin. Susanna vakuuttaa niin puhujalavalla, hallituksen jäsenenä, johdon sparraajana kuin monimutkaisten muutosprojektien äärellä. Yrittäjänä, hallitusjäsenenä ja muutosjohtajana työskentely on rakentanut Susannalle laajan osaamisen liiketoiminnasta. Hän haluaa havahduttaa suomalaiset ymmärtämään, että toisten ihmisten palveleminen on parasta, ovat sitten kyseessä asiakas- tai esihenkilöpalvelut.

Hän on suosittu ja erittäin pidetty puhuja, joka vetoaa yleisön tunteisiin. Susannan puheet innostavat ja oivalluttavat, herättelevät ja saavat aikaan muutosta.

Susanna työskentelee Attendo Suomen asiakaskokemus-, vastuullisuus- ja viestintäjohtajana ja sivutoimisesti LähiTapiola Pääkaupunkiseudun hallintoneuvoston jäsenenä. Ennen vastuullista tehtäväänsä Attendolla hän on ollut mm. Invesdorin, Euraconin – nykyisin Fredman Groupin, Hansdotterin, Heebon, Suomen Punainen Risti Ensiapu Oy:n ja luonnollisesti oman, entiseltä nimeltään viestintätoimisto Taitomylly, yrityksensä hallituksen jäsen.

Tavoitat Susannan somesta tunnuksella @spaloheimo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *