Susanna

Susanna Paloheimo on muutosjohtamisen ja asiakaskokemusten parantamisen ammattilainen. Hänellä on kokemuksen mukanaan tuoma taito nähdä se kuuluisa iso kuva, jonka hän sanoittaa vetoaviksi tarinoiksi ja muokkaa tavoitteellisiksi osaprojekteiksi.

Susannan supervoimia ovat näkemyksellisyys, innostaminen ja rohkeus. Hän hyödyntää työssään viestintää monin eri tavoin. Susanna syttyy liekkeihin niin puhujalavalla, johdon sparraajana kuin monimutkaisten muutosprojektien äärellä. Yrittäjänä ja muutosjohtajana työskentely on rakentanut Susannalle laajan osaamisen liiketoiminnasta. Hän haluaa havahduttaa suomalaiset ymmärtämään, että toisten ihmisten palveleminen on parasta, ovat sitten kyseessä asiakas- tai esimiespalvelut.

Hän on suosittu ja erittäin pidetty puhuja, joka vetoaa yleisön tunteisiin. Susannan puheet innostavat ja oivalluttavat, herättelevät ja saavat aikaan muutosta.

Susanna työskentelee Attendo Suomen asiakaskokemus- ja viestintäjohtajana sekä hallitusammattilaisena. Tällä hetkellä hän työskentelee Hansdotterin ja Suomen Gallupin säätiön hallituksissa sekä LähiTapiola Pääkaupunkiseudun hallintoneuvostossa.

Tavoitat Susannan somesta tunnuksella @spaloheimo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *