Uudistumis- ja vuorovaikutus­palvelut

Kun haluat parantaa, uudistaa tai kasvaa.

Suunnittelu ja vuokrajohtajuus

Kaipaatko selkeyttä ja uutta, kirkasta suuntaa?

Kokemuksesta tiedän, että mikään ei muutu, jos mikään ei muutu. Kasvun tai uudistumisen tavoittelu vaatii kirkasta suuntaa ja konkreettisia, sinnikkäitä muutostekoja. Kutsu minut apuun, kun nykymeno ei enää toimi tai riitä.

Johdon neuvonantajan ja koutsin roolissa olen auttanut kymmenien organisaatioiden johtajia ja johtoryhmiä kirkastamaan suunnan ja valitsemaan teot sinne pääsemiseksi. Haluan tuoda avuksesi myös kokemukseni vaativasta muutosjohtamisesta perheyrityksessä ja suuryrityksessä.

Puheet ja valmennukset

Haluatko vaikuttaa viestinnällä ja parantaa vuorovaikutusta?

Ajattelun on muututtava, jotta teot voivat muuttua. Kutsu minut apuun, kun haluat vaikuttaa sinulle tärkeiden ihmisten ajatteluun tai parantaa vuorovaikutusta heidän kanssaan. Tulen inspiroimaan kiitetyillä puheillani tai valmentamaan parempia palvelun, kohtaamisen ja vuorovaikutuksen taitoja. 

Pidän inspiroivan puheen ja valmennan vuorovaikutustaitoja, jotta töihin on kiva tulla ja yhteiset tavoitteet saavutetaan. 

Puheeni ja valmennukseni käsittelevät mm. näitä aiheita:

Hallitukseen tai Advisory Boardin jäseneksi?

Olen työskennellyt useiden pk-yritysten hallitusjäsenenä. Omasta kokemuksesta tiedän, miltä yrittäjän maailma näyttää ja tuntuu. Tuon hallitustyöhön kokemukseni strategian ja muutoksen johtamisesta, työntekijä- ja asiakaskokemuksesta, vastuullisuudesta, viestinnästä ja markkinoinnista.

Olen suorittanut Hyväksytty hallituksen jäsen -tutkinnon.

Kanssa-ajattelua tai hallitustyötä

Kaipaatko kanssa-ajattelua tai etsitkö jäsentä hallitukseen?

Yksin ei kannata pähkäillä ja oppia kaikkea kantapään kautta. Kutsu minut keskustelemaan ja kanssa-ajattelemaan. Voin myös sitoutua avuksesi hallituksen tai Advisory Boardin jäsenenä. 

Kokemukseni mukaan ajattelu avartuu ja suunta selkeytyy, kun keskustelee toisen kokeneen johtajan kanssa. Autan koutsaamalla, kysymällä ja oivalluttamalla. Lue lisää 

”Susanna Paloheimo on toiminut avainhenkilönä Fredman Group Oy:n muutoshankkeissa ja rakentanut henkilökohtaisilla kyvyillä sekä tietotaidoilla merkittävää lisäarvoa yhtiölle. Susanna Paloheimon viestinnälliset taidot ovat auttaneet haastavien projektien toteuttamisessa sekä luoneet aihiot uuden liiketoimintamallin toteuttamiseen.”