Susanna Paloheimo – Saisinko olla avuksi?

Mikään ei muutu, jos mikään ei muutu.

Olen myllärin pojantytär ja myyntimiehen tytär: asiakkaan ymmärtäminen ja palveleminen on tullut elämääni kodin perintönä.
Monipuolisen kokemukseni olen kerännyt työllistävänä yrittäjänä ja johdon kumppanina, useiden yritysten hallitusjäsenenä sekä johtoryhmän jäsenenä muutosjohtajan roolissa Fredman Groupissa ja Attendo Suomessa.

Työskentelen johdon neuvonantajana uudistumisessa, viestinnällä vaikuttamisessa ja muutoksen johtamisessa. Lisäksi vaikutan ihmisiin ammattipuhujana ja valmentajana. Inspiroivat puheeni ja räätälöidyt vuorovaikutusvalmennukseni ovat kiitettyjä ja pidettyjä.

Tiedän kokemuksesta uudistumisen ja kasvun lähteen löytyvän ihmisiä kuuntelemalla. Työni tuottaa mitatusti tulosta ja tuo lisää virtaa johdon arkeen. Minulla on työssäni vahva viestinnällinen ja vuorovaikutuksen parantamiseen keskittyvä ote.

Suosituksia työskentelystä
kanssani tai puheistani

 ”Susanna Paloheimo on aivan upea luennoitsija, tunteisiin vetoava. Sai ajatukset liikkeelle!”

”Arvostamme suuresti Susannan sparrausta, jonka avulla otimme vaikuttavassa viestinnässämme merkittävän edistysaskeleen. Saimme viestintästrategian valmiiksi, loimme viestintäsuunnitelman ja pääsimme hyvin eteenpäin käytännön työssä. Susannan osaaminen ja energia inspiroivat meitä vahvasti. Se myös sai meidät ryhtymään toimeen hyvin systemaattisesti. Erityisesti arvostan sitä, että Susanna rohkaisi meitä katsomaan pidemmälle tulevaisuuteen kuin vuosi kerrallaan.”

Anni-Mari Syväniemi, toiminnanjohtaja, Ruokatieto ry

 ”Susanna Paloheimo oli paras! Todella mukaansa tempaava ja monipuolinen esiintyjä, jota oli miellyttävä kuunnella.”

”Susanna veti 1,5-tuntisen englanninkielisen esityksen innostavalla ja osallistavalla otteella webinaarissa. Palaute osallistujilta oli pelkästään myönteistä, he pitivät esitystä ajankohtaisena ja inspiroivana. Osallistujat kertoivat oivaltaneensa asiakaskokemuksesta uusia asioita, mikä näkyi myös heidän palauttamissaan kotitehtävissä. Tilaajan näkökannalta tilaisuus oli oikein onnistunut. Susanna selkeästi tiesi mistä puhui ja hänen lukuisat esimerkkinsä valaisivat asiaa tarinan voimin. Susanna on sujuva ja miellyttävä esiintyjä, jota on helppo ja mukava kuunnella. Suosittelemme lämpimästi Susannaa puhujaksi silloin kun haluatte innostusta ja osaamista asiakaskokemuksen äärellä!”

”Susanna Paloheimo on toiminut avainhenkilönä Fredman Group Oy:n muutoshankkeissa ja rakentanut henkilökohtaisilla kyvyillä sekä tietotaidoilla merkittävää lisäarvoa yhtiölle. Susanna Paloheimon viestinnälliset taidot ovat auttaneet haastavien projektien toteuttamisessa sekä luoneet aihiot uuden liiketoimintamallin toteuttamiseen.”