”Ne twiittaa kolmen minuutin välein…”

Olen tällä viikolla käynyt poikkeuksellisen monta keskustelua Twitteriin liittyen. Pysäyttävin oli erään keski-ikäisen insinööritj:n kanssa, joka kaikkien ennakkoluulojeni vastaisesti alkoi itse kertoa, kuinka yritys, jonka hallituksen jäsen hän on, käyttää Twitteriä ahkerasti.

Tällaisia keskusteluja olen tottunut Twitteristä käymään: ”Mutta oi voi sentään, sitä Twitteriä käyttää Suomessa todella harvat…” ”Eihän siellä Twitterissä kannata olla, kun Suomessa niin harva sitä käyttää…” Hohhoijaa. Herätyyyyys! Oletteko viime aikoina tsekanneet, ketkä Twitteriä käyttävät? Ja miksi teille on niin tärkeää se, että harvat suomalaiset käyttävät sitä? Onko tullut mieleen, että bisnestä tehdään Suomen ulkopuolelle- / -llakin?

Minä fanitan Twitteriä. Miten vaivattomasti saan eteeni kattauksen clean techin, tekkibisneksen, ruokabuumien, maailman tunnetuimpien  uutismedioiden ja asiakkaiden uusimmat kuulumiset! Eipä tarvitse Susannan selata kymmeniä nettisivuja ja blogeja löytääkseen päivän kuumimmat jutut. Sen kun vaan valitsee aiheet, ihmiset ja yritykset, jotka kiinnostavat ja alkaa seurata twiittejä. Siinä se maailmankuva avartuu! Tuuli- ja aurinkoenergiaakin näytetään maailmalla arvostettavan kymmenien miljoonien dollarien pääomasijoitusten arvoisiksi. Suomalaisia uutisia lukiessa kun ei aina uskoisi, että tuulivoima on muutakin kuin tuhoon tuomittu puuhastelubisnes…

Tervetuloa joukkoon! Minut löydät tunnuksella @SPaloheimo ja firman @Taitomylly.

Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

"Muutosten tuulten puhaltaessa toiset rakentavat muureja, toiset tuulimyllyjä"

Blogiarkisto