Flow-kokemuksia etsimässä

Minä sytyn asiakaskokemusten parantamisesta, liiketoiminnan muutoksen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Olen parhaimmillani, kun luon parempia toimintamalleja ja rohkaisen ja innostan ihmisiä muuttamaan ajatteluaan. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana omassa elämässäni on muuttunut paljon. Työkseni olen muuttanut satoja asioita paremmin toimivaksi. Ei siis liene yllätys, että seuraavaksi liityn mukaan muutostoimisto Flown heimoon luodakseni parempia kohtaamisia, saadakseni asiakkaidemme bisneksen virtaamaan paremmin.

Uusi työ, moderni työkulttuuri, yrittäjyys. Kaikki nämä liittyvät asiantuntijatyön uudistumiseen. Pitkän konsulttitaustan vuoksi minulle on jo pitkään ollut ominaista työskennellä useiden yritysten ja projektien parissa erilaisissa rooleissa. Teen puhujakeikkoja, suunittelen, kirjoitan ja innostan, vaikutan hallitustyössä, konsultoin, valmennan.

Viime vuonna Sitralta ja Telalta ilmestyneessä Välähdyksiä tulevaisuudesta -teoksessa Marjaana Toiminen kiteytti kymmenen teesiä työn murroksesta.  ”Tulevaisuuden työidentiteetin tärkeitä elementtejä ovat kyky nähdä mahdollisuuksia, rohkeus tarttua niihin, kyky lukea tulevaa ja päätellä, mistä osaamisesta on hyötyä ja miten sen voi hankkia”, lukee teesissä numero seitsemän. Kuulostaa hyvältä ja tutulta.

Flown heimon jäsenenä minä näen suurimpina mahdollisuuksina nämä ympärilläni työskentelevät hyvät tyypit, joilla on valtavasti kokemusta liikkeenjohdosta, strategioiden ja konseptien synnyttämisestä, parempien kohtaamisten kätilöinnistä, lähijohtamisen parantamisesta. Muutoksen tekemisestä siitä puhumisen sijaan.

Ehkä sinunkin käsissäsi on jotain helmeilevän upeaa, mutta et täysin hahmota, miten saisit siitä kaiken irti. Tiedät, että kirkas strategia, selkeä konsepti ja ihmisten ajattelun ja käyttäytymisen muutos auttaisivat, mutta et yksin pysty tuohon kaikkeen.  Saammeko olla avuksi?

Unelmoimme yhdessä kanssanne tulevaisuuden, jonka haluatte toteuttaa. Ja sitten käärimme hihat. Emme kuvittele tietävämme kaikkea asiakkaidemme bisneksestä, mutta tuloksen ja muutoksen tekemisestä tiedämme paljon.  Yhdessä kanssanne saamme ajatukset ja kohtaamiset virtaamaan sujuvammin. Ne muuttuvat ihan kivoista koskettaviksi ja tunteita herättäväksi, erilaistaviksi, kilpailukykyänne vahvistavaksi kohtaamisiksi. Sellaisiksi, jotka vievät teidät perille haluttuun tulevaisuuteen.

Kaiken virratessa ympärillä yhä nopeammin teot ratkaisevat muutoksen onnistumisen. Kääritäänkö hihat?

 

 

Susanna Paloheimo

Susanna Paloheimo

"Muutosten tuulten puhaltaessa toiset rakentavat muureja, toiset tuulimyllyjä"

Blogiarkisto