Intuition ja mutun voima

Sain eilen osallistua inspiroivaan aamiaistilaisuuteen, joka järjesti D11 Helsinki. Aiheena olivat uudet liiketoimintamallit, jotka muuttavat arkeamme. Läsnä yrityksen organisoiman Millenial Boardin nuoria vaikuttajia ja meitä neljänkympin ylittäneitä johtajia. Virkistävä kattaus.

Keskustelimme Futures Platform -työkalun äärellä asioista ja trendeistä, jotka tulevat lähivuosina vaikuttamaan elämäämme. Sain työskennellä kahden ikäpolvensa vaikuttajan kanssa. He olivat eittämättä vielä digiorientoituneempia kuin minä. Puhuimme tekoälystä, blockchainista, digitaalisista palvelualustoista, bisnesmalleista ekosysteemeissä, oman terveyden ja olemisen mittaamisesta erilaisilla laitteilla, tietoturvasta, yksityisyyden menettämisestä, teknologiavapaista vyöhykkeistä, energiasta ja monista muista asioista. Jokainen toi mukaan oman näkökulmansa, jossa tuntuivat elämänkokemukset ja muut taustat – ne demografiat.

Toinen nuorista kertoi kokemuksistaan Piilaaksossa. Vaikuttavinta siellä oli ollut kuulla intuition ja mutun voimasta, joiden nähtiin olevan vahvoja tulevaisuuden trendejä.

Ajattelin ihmisyyden ja läsnäolon vahvuutta tekoälyyn ja virtuaalitodellisuuteen verrattuna. Kykyä tuntea myötätuntoa ja antaa sen vaikuttaa päätöksiin, niihin intuitiivisiinkin.

Fiilistelin vielä tänäänkin hyvän keskustelun synnyttämää tunnetta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *